Voel je je niet goed in je vel?

Als externe gezondheidscoach help ik je heel graag weer op weg!

Heb je al vaak geprobeerd om af te vallen maar kom je niet tot een blijvend resultaat?
Je hebt echt al alles geprobeerd maar niets werkt?

Wanneer afvallen niet goed lukt dan kan dat verschillende oorzaken hebben. Vaak is het een signaal van je lichaam, een teken dat er ergens iets niet helemaal goed gaat.

Niet enkel voeding, maar ook je darmen, je hormonen, chronische stress, … kunnen een rol spelen.
Ik zoek graag samen met jou uit wat er precies aan de hand is en wat jouw lichaam nodig heeft om weer goed te gaan functioneren.

Want eens je lichaam weer helemaal gezond is dan krijg je bijna meteen meer energie, dan verminderen lichamelijke klachten en dan bereik je vanzelf je ideale gewicht.

” Na vele jaren van allerlei diëten en kilo-frustraties ben ik zo dankbaar dat Nele op mijn pad kwam. Ik leerde haar kenden via haar podcast ‘over gezonde voeding en leefstijl’. Bij haar ligt de focus op je gezonder voelen en meer energie ervaren, waardoor je niet het gevoel hebt op dieet te zijn en je toch gewicht verliest. 

Nele ziet je als individu, ze stemt al haar kennis af op jouw persoonlijk lichaam/leven zodat de tips die ze geeft heel persoonsgericht zijn. Mijn voedingsgewoontes en leefstijl werden aangepast. Niets werd opgelegd, advies van Nele werd afgestemd op wat ik haalbaar vind. 

Ik voel me beter in mijn vel en voelt me energieker dan ooit. Daarnaast zijn reumapijnen en overgangsklachten afgenomen en zonder op de weegschaal te gaan staan voel ik dat ik ben afgevallen. Dankjewel Nele! “

In mijn 1 op 1 – coachings leer ik je graag hoe je duurzaam gewicht kan verliezen. Niet met sapjes of poedertjes of supplementen maar wél door een gezonde levensstijl. Het grote voordeel? Je zal niet enkel (blijvend) afvallen maar je voelt ook heel snel weer fit en energiek.

Graag meer lezen? Neem dan zeker een kijkje op mijn website https://www.leefgezondleefgelukkig.be .

Warme groeten,
Nele

Gezondheidscoach en counselor

Gezondheidscoach Spirit Fitness
Wens je onze gezondheidscoach te raadplegen?

Contacteer ons vrijblijvend.

Contacteer ons vandaag voor meer informatie.