Trainen met de Belly Attack

Trainen met de Belly Attack is de beste techniek op het gebied van vetverbranding. De Belly Attack maakt gebruik van de W.F.I.R. technologie. W.F.I.R. staat voor Wireless Far Infra Red. Vrij vertaald betekent het draadloze infrarood-dieptewarmte.

Uit onderzoek is gebleken dat draadloze infrarood-dieptewarmte meerdere positieve effecten heeft op het menselijk lichaam, zoals vermindinering in stijheid en de bevordering van afvoer van afvalstoffen. De infrarood-dieptewarmte dringt de huid binnen op cel- en weefselniveau. Hierdoor wordt de stofwisseling gemaximaliseerd. Ook de bloedvaten zetten uit wat resulteert in een betere doorbloeding waardoor de vetverbranding enorm zal toenemen.

De combinatie van deze effecten en het gebruik ervan samen met het sporten zorgt voor uitstekende resultaten. Met deze methode verliest u gemiddeld 2 kledingmaten in slechts 4 weken! Voor deze resultaten is uitvoerig onderzoek verricht en de positieve uitwerking van infrarood-dieptewarmte op het gebied van vetverbranding is hiermee aangetoond.

Werkwijze

Het is een traject van 4 weken, waarin u 3 keer per week minimaal 45 minuten traint met de Belly Attack. Een begin- en eindtest is onderdeel van het traject. Wanneer u aan het traject begint wordt er een beginmeting gedaan. Ook krijgt u heldere instructies over hoe de Belly Attack gebruikt dient te worden.

Na de beginmeting gaat u aan de slag met de Belly Attack tijdens uw favoriete groepsles of fitnesstraining. Het eetpatroon hoeft zelfs niet aangepast te worden omdat deze resultaten zonder dieet behaald zijn. Na het traject van 4 weken wordt er een eindmeting gedaan.
Bij de eindmeting zal duidelijk worden hoeveel centimeter en vetpercentage u blijvend bent kwijtgeraakt. Niet alleen zal u versteld staan van uw behaalde resultaten maar ook uw fysieke fitheid zal aanzienlijk verbeterd zijn!

Indien je een in bezit bent van een geldig abonnement of beurtenkaart betaal je een toeslag van:
€49.90 voor 12  beurten of €9.95 per maand op basis van een jaarabonnement 

Indien je niet in bezit bent van een abonnement of beurtenkaart betaal je:
€89.90 voor 12 beurten

SPIRIT, STERK IN BEGELEID SPORTEN

webdesign © Lelo Designs i.s.m. axento.be