Powerplate

Wat is vibratietraining?

Vibratietraining is een training waarbij je op een gespecialiseerd toestel ‘de trilplaat’ of in ons geval ‘ DE POWERPLATE’ oefeningen uitvoert. Een automatische spierreflex die de spiergroepen 100% activeert, traint je lichaam met andere woorden in vorm zonder tijdverlies en zonder zware belasting. Door de oefeningen telkens te herhalen, past het lichaam zich aan en verbeteren je prestaties én je figuur!

De ‘Power Plate’ kan worden gebruikt als trainingstoestel voor opwarming, stretching, of massage. Het trainen op de trilplaat kan al dan niet in combinatie met een bestaand fitnessprogramma. Bij aanvang wordt er door éen van onze gediplomeerde begeleiders een persoonlijk oefenschema samengesteld. Het aanleren van de correcte houding bij de verschillende oefeningen en dit voor een optimaal resultaat staat tijdens de eerste oefensessies centraal.

Wat zijn de voordelen van Powerplate?

De Powerplate trilt aangenaam waardoor je spieren op een natuurlijke manier samentrekken met heel wat gunstige effecten op het lichaam.

  • vermindering van cellulitis door een verbeterde bloedcirculatie en meer zuurstof in het bloed. De natuurlijke lymfedrainage werkt ontgiftend.
  • verbeterde huidkwaliteit door een verbeterde bloedcirculatie en de collageenaanmaak, met een strakkere, zachtere huid als gevolg.
  • vermindering van het lichaamsvet door je metabolisme te verhogen, waardoor je lichaam meer calorieën verbruikt, zelfs in rust.
  • verhoging van de spierkracht en -tonus door de vele spiercontracties op korte tijd. Door de stretching krijg je een soepel, gestroomlijnd silhouet.
  • conditieverbetering door de versterking van de spieren worden alle toeleveringssystemen, waaronder het hart sterk geactiveerd en daardoor efficiënter.

De POWERPLATE mag door iedereen gratis worden gebruikt die een geldig abonnement of beurtenkaart hebben.

SPIRIT, STERK IN BEGELEID SPORTEN

webdesign © Lelo Designs i.s.m. axento.be